Friday, 7 September 2012

6 month? Erhh Maaa Gerdddddd . :o

6 bulan!? 6 bulan!? siapa sangka aku boleh tahan lama macam ni kan. yeayy~ at last long lasting relationship aku dengan dia.tapi tak boleh lah bangga sangat kan 6 bulan je pun cakap orang. *tapi 6 bulan tuh lah berharga bagi aku.  >.< . sepanjang 6 bulan tuh lahh macam macam dah kitorang lalui.yang paling aku suka pasal dia ni baik hati sangat,memang kadang kadang dia macam buat tak tahu je pasal aku,tapi itu macam jelahh.tapi sebenarnya dia caring gila kot pasal aku.dalam marah dia tuh ada risau,ada sayang so dalam tempoh masa setengah tahun tu, macam macam dah kitorang punya kerenah,kejap macam tu kejap macam ni. and ni serious lahh,dia lah satu satu perempuan yang hargai aku, dia tak pura-pura macam ex aku yang lain,  *mati aku kalau dorang baca x). bila cukup je setahun nanti ada lah benda aku nak buat, harap harap dia suka lah kan? I hope so lahhhh~ :) . so ini ada lah sikit gambar dia kan. tapi bukan dari kamera aku. aku ambil dari album kawan baik dia.  aku dah tak ada kamera dahh. nak buat macam mana kan. harap harap lah dapat beli kamera baru nanti . aku nak snap gambar eira banyak banyak nanti aku nak buat album. muahaha. xD 



No comments:

Post a Comment