Sunday, 27 May 2012

Surprise For Eira

 Hey readers, hari nyh aku nak bagi tahu yang aku happy sangat sangat lepas dapat jumpa dengan eira. Yang surprisenya aku pergi perlis tak bagi tahu eira pun. Bangun pukul lapan pagi, then siap-siap ke terminal pukul 9. sampai jea terminal aku dapat tiket pukul 12, tapi tak cukup lagi, aku pergi ke pavi then aku cari kedai bunga. nasib baik aku sempat beli semua yang aku nak untuk eira. then aku patah balik pergi kea terminal nak naik bas lahh pulak, aku target sampai perlis dalam 6 lebih. last last aku sampai pukul 8.30, well, terlajak 2 jam target aku. tak apa lah. sampai-sampai jea perlis, ezzy terus ambil aku kat terminal kangar then dia bawak aku terus ke rumah eira. dah sampai jea depan rumah dia aku tengok mama,adik dgn sepupu dia ada duduk dekat depan rumah. keluar keluar jea dari kereta aku terus salam diorang. :3 . then aku nak ambil lahh teddy bear bagak yang aku beli tuh nak bg kat adik eira nak letak kat dalam bilik eira kan. haaa. last last abah dia pulak keluar lagi segan silu aku nak bagi. hahaha . tapi aku beranikan diri lah jugak. after that aku tunggu eira kejap sebab dia pergi tuisyen. dalam pukul 11 lebih kot aku nampak kelibat dua orang perempuan datang lari kat aku. satu aku cam sebab adik eira. lepas tuh aku ingat lagi sorang tuh sepupu eira sbb muka nak sama dengan gaya rambut apa semua. last last aku tengok elok-elok rupanya eira. meloncat aku masa eira datang kat aku then dia terus hug aku. lima minit lepas tuh aku bagi bunga yang aku beli dari kl tuh. dy cakap terima kasih. then dia tanya kat teddy bear aku ada kotak kecil tapi tak ada isi. then aku selukkan jari aku kat dalam bunga tuh, aku bawak keluar rantai yang aku belikan untuk dia. aku suka tgk eira senyum masa tuh, aku dapat rasa yang dia betul betul happy masa tuh. dia minta aku pakaikan untuk dia. then aku pakaikan lahh. ouh untuk pengetahuan korang bunga tuh. aku beli sejambak. ada 10 kuntum. 9 bunga hidup 1 bunga palsu. aku cakap kat dia yang aku boleh stop cintakan dia bila bunga yang terakhir tuh layu..

THE END. :)

No comments:

Post a Comment